fredag 8. mai 2009

O vakre frigjøringsdag

I dag er det 8 mai, og det er vår frigjøringsdag. Den bruker jeg til å skrive på bachelor oppgaven mens regnværet høljer ned ute! Det er ikke akkoratt et ønske vær, men som sagt hva skal vi gjøre med det.....gjøre det beste ut av det :)

I dag satt Karina og meg på Kulturhuset og skrev på oppgaven, da Karina synes det va badstu der inne, så hun bestemmte seg for og bryte opp vinduet, selv om det va teipt igjen med teip, man skulle jo tro at det var meningen at de skulle være igjen, men den gang ei:) Først fikk vi kjeft fordi vi hadde "brytt"opp vinduet, men det brydde vi oss ikke så mye om , vi festet det med en pose likesågodt. Det va da en stund ette på at "Tor" bestemte at det skulle begynne og regne, så vi måtte krype til korset....vi måtte låne teip slik at vi kunne teipe det sammen igjen, og da med pose rundt! Det ble ikke så veldig fint, men det funker vell, satser på at vaktmesteren fikser det til neste gang vi er på Kulturhuset :)


"kunstverket"

Nå sitter vi på meieriet og slapper av med en kopp kaffi ( jeg gjør det vertfall), Karina drikker jo ikke kaffe, som alle inkludert Tor Yttri vet :)
Her skal vi sitte til vi blir leie, da skal vi hjem og lage middag, for så å gå ned på meieriet igjen for
å delta på
quis :)

Hvordan tilbringer du Frigjøringsdagen ?

1 kommentar: