mandag 29. mars 2010

Buenos Aires we adore thy!

Dååå va det lenge siden det e blitt blogga her, så nå e det jammen meg på tide!
Me blir stadigt mer å mer forelska i Buenos Aires, og like kje tanken på at me ska reisa fra byen snart! Men reisa ska me å det tror me blir bra!
Her nere går det i det samma, spansk kurs og barnehjems arbeid, så når helgå komme e det herligt! Denne helgå har med vært på avskjedsfest for Marcio, ein pojke fra Brasil som jobbe i samme organisasjon som oss, men som reise hjem ta Sao Paulo iløpet av neste uka ! Og den kvelden va ein suksess fra ein aen verden, me reiste te ein uteplass som hette Asia de Cuba, og den holdt det navnet sa. Omringa av Buddah statuer og ut av høytalerane kom det salsa-musikk som til og med fekk Maggi til å "shaka hipså" :)

Lørdagen jekk te å såva, då me ikkje kom oss hjem før tidlige morningen :) Så jekk med ut på kvelden for å spisa middag, ein ganske mislykka middag med mat som egentligt ikkje smakte så mye, men ner jekk det! :) Så tok me oss ein glømma-dårlige-middag-drink, som hette " Skittle bomb" og itte den hadde me heilt glømt ut middagen! Så fekk me tatt oss ein vannis på veien hjem, det va den lørdagen :)

Idag, søndag har me vært i Palermo Hollywood for å prøva å få oss ein bedre lunsj på ein skandinaviske resturant, men me hadde kje karmaen på vår sia ( eller reservasjon som det kan kallas) ,så me endte opp med å spisa ein kalde lunsj på resturanten på siå. Maggi synns de hadde ein fantastiske doknapp der som va pynta me pocahontas knappar, men eg sa barra " what-ever" :)
Ittepå så jekk me, og me jekk, nevnte eg at me jekk for å finna oss ein park så me konne chillan i. Alt me fant va ein crazy alkoholikar som kjefta på oss og peikte på oss før an forsvant, me trodde me va kvitt an heilt te an dukkte opp med ein store kjepp i hendene og fortsatt kjefta å peikte på oss me kjeppen! Me tok ein heilomvending og små-sprang i retning Jardin Japones ( japansk hage). Der fant me vår indre harmoni og såg på Karpane i dammen mens me tok "vinke bilder" av kvarandre.

Alt i alt har det vært ein bra søndag, dog ikkje for beinå, som har fått flære vannblemmer !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar