lørdag 24. oktober 2009

Mama, Mama im coming hooooome =)

då e det barra 2 dagar ijenn te eg e hjemma i mi egå seng =) å eg kan ikkje få sagt kor hærligt det ska bli! Uansett så har 5 veker på sjøen gått ganske fort, og action har meg og hatt denne turen =) Landturar har det og blitt denne gongen, me fekk oss ei natt i Rotterdam og 2 netter i Wilhelmshafen ( Tyskland), det e ein fantastiske følelse å setta landbein itte ein har vært ute i dårligt vær altså! Wunderbar så de seie i Tyskland !

Ein ting eg vett eg ska ha me meg neste tur ut e strikke å hekkle sakene mine =) så folkens be prepeard for knitted xx-mas gifts =) He-He-He .
Eg kjennte det klødde i fingrane når u Heidi drog fram strikket sitt! =)


Det e jo ein fordel med å værr ute på sjøen, når alle dei andre landkrabbane får svina influenså, eller me sleppe onna på sjukdomsfronten jaffal, men når det komme te middag så e det nogge heilt aent, svine snitzel, svinekam, svine steik u name it ! Det e då det e godt at alt(nesten) blir servert med poteter og saus, for det synns eg e svingodt ! =)


I dag e det lørdag, og btw så e det FN dagen i dag og ! ( btw = by the way! for dokke som ikkje e heilt me på dagens skrivemåte, forkortelsar e IT! ) I kveld blir det smågodt og " skal vi danse " på tv, og heilt sikkert et aldri så lite slag me Buzz =)
Me hadde oss ein Sing Star aften her ein kveld og, så nå har me bestemmt oss for å melda oss på Norske Talenter for me e barra " That good", like me å trur sjøl jaffal =)


I pausen her ein dag så fant eg meg ei bok som e ganske så morosam. "Krokodiller snakker ikke norsk" av Unni Lindell. Dette e då ei sitat bok fra barnemunnen . Dokke ska få noggen smakebitar =)  • "Det som er med dyr er at de er ganske skitne. Allikevel er det mot menneskerettighetene å legge dem i bløt"

  • "vis ikke lillesøsteren min klarer å begynne å gråte, så bare slår jeg henne litt "

  • " Hvis jeg får barn en gang, så skal hun hete Salmonella Elisabeth. Og hun skal slippe å gå på skolen "

Så va det han så sko svara ka hjerte-og karsykdom betyr - " Det betyr at man får hjerteattak i badekaret mens man bader "


Dette e ei bok alle bør lesa,e g synns den e utroligt herlige og ein får seg ein goe latter samtidigt =)


Då håpe eg alle har ein fortreffelige lørdagd kveld =)

fredag 2. oktober 2009

Maria onboard, how I adore :)

då va eg ute på Edda Fjord igjen,( endeligt nogge å blogga om ? ) and im loving it ! det va herligt å komma seg ut på sjøen og i arbeid igjen itte 5 veker med reising og "daffing" ! Ikkje at eg mislike daffing, eg e ganske stor fan av det ! Nå ligge me utforbi Rotterdam, å det e planlagt å legga te kai på lørdag klokkå 12.00, så får me håpa at me ska ligga litt, sånnt at me får sotte litt "landbein", det e jo alltid lika kjekkt :) Aldri har eg vore i Rotterdam heller, så det blir ei nye nål på karte :) Været her ute e så som så. 1 veka hadde me blikkstillt hav, så satt Heidi og meg ute på dekk å slikkte sol det me va goe for :) men nå har Kong Vinter begynnt å komma, å det merke me..ehh... eg vertfall :) I natt va dte ganske så gyngete og verre ska det bli. Heldigvis for meg så blir eg ikkje båt sjuke *bank i bordet*

I min friperiode har eg vore i PortuGAL å besøkt venner, å det va knall kjekkt. Det va herligt å komma seg vekk og ner te varmen. der nere va me "big fans" av strandløve trenden og picnic trenden, og me tok fatt i kvar ein sjanse me fekk te å brifa me store strandhåndkler og picnickorg ! å eg må sei at me va jysla flinke te det ! :) ellers så va det totalt laxing og seine kaffi besøk på byn :)

Eg har begynnt å stressa litt med tanke på julapakkar allerede eg, då det jekk opp et lys for meg at eg må handla alle pakkane i tidsrommet 27 okt te 24 nov, og eg e kje akkoratt kjennt for å handla inn i go tid ! I fjord blei Statoil koppen ein god løysning !:) Men dette ska vell gå det og, må man så må man ! Men eg har kjempe lyst på jula shopping i Køben...noggen så har lyst ? :)

Hjemma på "sydperlå" sjer dorr ting å tang og, så når eg komme hjem ska eg se tvillingane te na Torill og datterå te na Idun :) å det glede eg meg kjempe masse te! og tenk at de fekk på samme dagen! Awesome! :-)