tirsdag 26. mai 2009

Visste du at ....?

Det e monge ting ein ikkje tenke øve, men av å te kan det værr litt gøy å tenka at;

Hvis du skrek i 8 år, 7 måneder og 6 dager ville du produsert nok energi til å varme en kopp kaffe?*Er neppe verdt innsatsen*

Hvis du fiser uavbrutt i 6 år og 9 måneder vil det bli produsert nok gass> til en atombombe?


Hjertet har så stort trykk når det arbeider at når det pumper blod ut i kroppen kan det sprute 914,40 cm?

En gris's orgasme varer i 30 minutter?

En kakerlakk kan leve i 9 dager uten hode før den dør?

Hvis du banker hodet ditt i veggen bruker du 150 kalorier i timen?

Hannen hos pinnedyr kan ikke pare seg når hodet dens er fast på kroppen. Hunnen tar initiativet til sex ved å rive hannens hode av?*Honey, im hoome! *

En loppe kan hoppe 350 ganger så langt som dens kroppslengde? Det tilsvarer at et menneske hopper lengden på en fotballbane.

Havkatten har over 27,000 smaksløker?

Noen løver parer seg over 50 ganger om dagen?

Sommerfugler smaker med føttene sine?

Den sterkeste muskel i kroppen er tungen?

Høyrehendte mennesker lever, i gjennomsnitt, 9 år lengre enn venstrehendte?

Elefanter er de eneste dyr som ikke kan hoppe?

En katts urin lyser under svart lys?

En struts øye er større enn hjernen dens?

Sjøstjerner har ingen hjerner?

Isbjørner er venstrehendte?

Mennesker og delfiner er de eneste arter som har sex for lystens skyld?

Ein vett aldri katti en får bruk for så masse "nyttige" informasjon :)
Ha ein fortryllande kveld *

mandag 25. mai 2009

Bedre sein enn aldri!

ja då har eg fonne ut at det e faktisk 11 dagar siden eg blogga sist, men te mitt forsvar så har eg faktisk ikkje hatt tidå! :)
I helgå hadde me klassefest, det begynnte med grilling på Heimen og siden ende me alle opp på Meieriet, der me danste limbo å hadde godt humør :) det va ein kjempe kjekkt kveld, og me satse vell på at den offisielle avsluttningen på torsdag blir lika bra! :) då blir det drikke, vin og sang på Hofslund, og eg tippa det kan bli litt tårer og! Men den tid den sorg !:)
Nå går det i bachelorering for fullt, eg har kje ord på kor hærligt det ska bli å få levert oppgavå, det blir heilt fantastiskt! eg og Karoline har bestemmt oss for å hoppa på fjorden den dagen oppgavå ikkje e i vår hender lenger! :) bli med den så vil :)

torsdag 14. mai 2009

Kultivert aften


I går så var jeg, Karoline og Thor Kristian på teaterstykke "Pan" av Hamsund, Tonje og Eirik var og der:) Det var en bra opplevelse, jeg likte spesiellt slutten, og scenografien var kjempe bra!Det samme var skuespillerne. I siste akt spillte de "here comes the sun" av The Beatles, en skikkelig glad sang på et ellers så dramatisk stykke!






Alt i alt en kjempe bra opplevelse!


I dag 14. mai så har Maggi bursdag :) :)

Hurra for deg som fyller ditt år!
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står,og se, nå vil vi marsjere,
bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjertet alle gode ting!
Si meg så, hva vil du mere?

Høyt våre flagg vi svinger. Hurra!
Ja, nå vil vi riktig feste!
Dagen er din, og dagen er bra,men du er den aller beste!
Se deg om i ringen, hvem du vil ta!
Dans en liten dans med den du helst vil ha!
Vi vil alle sammen svinge oss så glad:En av oss skal bli den neste!

tirsdag 12. mai 2009

Bokstaven C

Da er det klart for bokstaven C, bedre sent enn aldri!:)

Ting som jeg relaterer til meg sekv på C er;
C for Cuba- beste plassen jeg har vært og jeg har veldig lyst tilbake igjen, cuba må oppleves og jeg anbefaler alle å reise nå før det er for sent!
C for Christiano Ronaldo - Denne talentfulle fotballspilleren fra øya Madeira er jo egentlig et syn for øye, så jeg velger å ha han som min ene C !

















C for Camilla - Min lillesøster som for tiden studerer i vår store hovedstad!(Hu heilt te høyre)


C for Carrie Bradshaw - Som er en av de 4 jentene i Sex and the city, for jeg elsker særiøst den serien! :)

mandag 11. mai 2009

Fin været er tilbake!

Etter ei helg fyllt med regn og masse russ, så kom endelig soooola tilbake! :)
I helgen jobbet jeg på x-russefesten og det var ganske så kjekkt, det var fullt hus og masse russ som skapte seg !:) Etter at russen endeligt "left the building" så kunne vi som var på jobb kose oss me lasange, og det smakte veldig godt!! :) Etter på så ble det som sagt guitar hero, og biljard for de som heller ville det :) Thor Kristian slo meg i gitar hero, men det va på hengande håret av å te :) hehe! Seint blei det og, va hjemma klokken 10 på søndags morgen og såv helt til 7 på kvelden!
Så i dag er det bachelor for full rulle igjen, det er jo bare 1 mnd igjen nå, men vi har kontrollen, sånn passe vertfall:)

Det som er ganske trist å tenke på er at jeg bare har 4 helger igjen her oppe i Sogndal, så er jeg ferdig! Jeg er jo ganske ferdig med plassen Sogndal, men ikke med alle folka, som jeg kommer til å savne noe helt utrolig masse! Men jeg håper nå på at eg kan ta meg en tur opp hit når det er noe som skjer:)

Ein ting eg kom øve her ein dag va at du kan vinna di egå vekt i is, og for ein is-elskar som meg så er jo dette helt fantastisk! Alt du skal gjøre er å svare på en fotball quiss, ja for det er i forbindelse med den nye drillo isen " comeback":) Du kan vinna ein haug med comeback is + ein frys å ha dei i:)

http://spesial.msn.no/comeback/

Men jeg får bachelorere videre!
Ta-ta

fredag 8. mai 2009

O vakre frigjøringsdag

I dag er det 8 mai, og det er vår frigjøringsdag. Den bruker jeg til å skrive på bachelor oppgaven mens regnværet høljer ned ute! Det er ikke akkoratt et ønske vær, men som sagt hva skal vi gjøre med det.....gjøre det beste ut av det :)

I dag satt Karina og meg på Kulturhuset og skrev på oppgaven, da Karina synes det va badstu der inne, så hun bestemmte seg for og bryte opp vinduet, selv om det va teipt igjen med teip, man skulle jo tro at det var meningen at de skulle være igjen, men den gang ei:) Først fikk vi kjeft fordi vi hadde "brytt"opp vinduet, men det brydde vi oss ikke så mye om , vi festet det med en pose likesågodt. Det va da en stund ette på at "Tor" bestemte at det skulle begynne og regne, så vi måtte krype til korset....vi måtte låne teip slik at vi kunne teipe det sammen igjen, og da med pose rundt! Det ble ikke så veldig fint, men det funker vell, satser på at vaktmesteren fikser det til neste gang vi er på Kulturhuset :)


"kunstverket"

Nå sitter vi på meieriet og slapper av med en kopp kaffi ( jeg gjør det vertfall), Karina drikker jo ikke kaffe, som alle inkludert Tor Yttri vet :)
Her skal vi sitte til vi blir leie, da skal vi hjem og lage middag, for så å gå ned på meieriet igjen for
å delta på
quis :)

Hvordan tilbringer du Frigjøringsdagen ?

torsdag 7. mai 2009

Hvor ble våren av?

Nå synes jeg at værgudene har lekt lenge med oss, så nå synes jeg at vi kan få finværet tilbake igjen!! i dag våknet jeg til lyden av stri regn, og hadde lite lyst å gå til skolen, men heldigvis så skulle vi møte 1 time senere, så da var det vertfall opplett når jeg gikk! :)

Dagen i dag har gått i veiledningsmøte, som vi faktisk fikk en del ut av, og videre jobbing med bachelor oppgaven. Hadde en effektiv dag i dag så jeg håper det holder seg :)
I helgen er det x-russefest her oppe i sogndal, så da er det full rulle for alle x russene, jeg skal heldigvis jobbe, og Thor Kristian har lovt oss Guitar Hero itte jobb, samt gooo mat :) så det gleder jeg meg til :)
Ellers nærmer jo 17.mai seg meg stormskritt, for min del er dette en ganske kjedelig dag, men med godt selskap og den nye drillo isen så skal nok 17.mai bli en flott dag :)

Hvordan er mai været hos deg ?

tirsdag 5. mai 2009

Litt forsjelligt

Nok ein dag med bachelor skriving e øve, og eg kan kje sei at det va ein voldsomt effektive dag, men alt me får jorrt e bra da! :) itte å ha sotte på Kulturhuset i ca 6 timar, så jekk me ner på Meieriet for å drikka kaffi å ta et slag me Gruble:) nogge som e møye kjekkare enn å skriva bachelor:)

I dag har eg å Karoline spist den nye drillo isen, å den va kjempe gooe, sko ønska an aldri tok slutt!

Eg anbefale alle te å kjøpa an, einaste negativa me an va at an va litt dyre, 17,50 ,- men må man så må man:)

Dokke har vell alle hørt ein sang så går dokke på nervene, eg har ein sang eg ska "synga", men denne sangen går deg ikkje direkte på nervene, denne e barra irriterrande;

En båt er en bil uten hjul
to hjul det har også en sykkel.
Jeg gleder meg veldig til jul
for da får jeg så mye fint,
nå trur du at visen er slutt,
men det er den selfølgelig ikke
for visen den slutter jo nå...
............... ..... ...... ..............!!

Det så e litt driit e at eg vettkje kass melodi sangen har, men treffe du på meg så e det barra å spørr så ska eg synga melodien for deg :) det e jaffal sånnt at når me synge det sista verset, så vente du på et par linjer te, men dei komme ikkje, for viså slutte jo NÅ!:)

Å så i dag så brukte eg den gamle mobilen min ( den andre va uten strøm) så fant eg masse musikk eg hadde glømmt ut, å det e jo alltid kjekkt! som for eksempel Paolo Nutini, ein skotske artist som har ein herlige stemme å masse fine sangar, ein av mine favorittar e "New Shoes"




Denne sangen e kjempe bra, å Paolo Nutini e ein herlige fyr! Han har ein kjempe fine sang som hette "Autumn" den sangen e nyyydelige



Fant egentligt ingen bra videoar på youtube, så denne va den beste! p.s. ganske skarpe lyd, så best å ha litt lågt volum på!:)

På gjensyn!

mandag 4. mai 2009

GRATULERA ME DAGEN:)

Eg dedikere et innlegg te vår kjære Stini:) hu fyll året i dag..GRATULERA..

Hurra for deg som fyller ditt år!
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står,og se, nå vil vi marsjere,
bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjertet alle gode ting!
Si meg så, hva vil du mere?

Høyt våre flagg vi svinger. Hurra!
Ja, nå vil vi riktig feste!
Dagen er din, og dagen er bra,men du er den aller beste!
Se deg om i ringen, hvem du vil ta!
Dans en liten dans med den du helst vil ha!
Vi vil alle sammen svinge oss så glad:En av oss skal bli den neste!

søndag 3. mai 2009

Heia Team Hanne !

Som sikkert de fleste fikk med seg, så vant Team Hanne på det store korslaget i går! :) og det va kjempe jevnt resultat, de vant med 51 % så det va på nære nippen, men de va det besta koret! syns eg vertfall! :)
te finalen koste eg meg me selleri å guacamole dip, me ein dæsj sitron i, å det va kjempe godt. Pluss at selleri har et stoff i seg som gjør det litt søvning, så det passte jo bra! *zZZzz*

Sangane som de sang i finalen va ;

Joyful Joyful (Henry van Dyke/Ludwig van Beethoven)

Reis meg opp (Rolf Løvland)

Come Together (Beatles)


Nå ska eg kosa meg med Miss Marple, som eg vett at Karina gjør og :) *GLIS*

lørdag 2. mai 2009

BLÅTUR

Då va me komt tebake itte blåturen som tok oss te Førde på Rica hotellet:) det va ein kjempe bra tur å eg synns at alle i komiteen ska klappa seg sjøl på skulderen *klapp klapp*

det va liv å røra på Tresken , med piano vin å sang, me fekk teåme pianisten te å spela på øvetid, å heilt på slutten så spelte han "we are the world" så då va det alle mann opp på stolane for å synga for full hals! ganske så artigt!


Maten på hotellet va kjempe god, mitt valg av varm mat va ganske lett når eg såg at de hadde kjøttkaker me alt tilbehør! det va ein kulinaris nytelse! å te frokost så hadde de vaffler, nogge som eg og verdsette ganske høgt! :)

Alt i alt så va det ein konge tur som eg va heldige å få værr me på, då eg egentlig ikkje sko vore me! men då eg fekk jobb som sjåfør så fekk eg muligheten!:) *takk te den som trakk seg *


I kveld e det vell egentligt barra avslappning som står på programmet, muligens ein aldri så liten tur ner på vårt elskelige Meieri for å drikka ein kopp me kaffi og ta et slag me Grubble! :)

fredag 1. mai 2009

SURPRISE

Plutseligt fekk eg værme på Blåtur med Meieriet likevell! :) då som sjåfør, så då e det " fina veret å beine veien". det blir bra! Gleda meg te å se kor blåturen går i år og ka de har planlagt! :)

Ein ting eg særiøst har lyst te å jørr det e å reisa te Oslo å se "walking with dinosaurs" det ser utroligt spennande og kult ut!

noen som vil bli med?:)